Proiecte, comisii sau activitati
iGorj este un proiect initiat in 2018. Scopul este de a educa in special elevii de liceu. Am organizat activitati in cadrul carora am discutat despre facultati, inteligenta artificiala, printare 3D sau criptare. De altfel, am organizat cateva runde si oferit pregatiri gratuite simpatizantilor in algoritmica.
Pentru acestea, am invitat studenti de la facultati de prestigiu: Oxford, Cambridge, UCL, U. Bucuresti, U. Carol Davila si lista continua. |
Concursul International "Adolescent Grigore Moisil" este cel mai mare concurs romanesc international pentru liceeni pe echipe. Comisia este formata din elevi, studenti medaliati la competitiile nationale si internationale.
Concursul este coordonat de Patrick Sava, iar implicarea mea in 2019-2020 a fost in comisia stiintifica, relatia cu participantii si sponsorii, marketing. In editia aceasta ar fi urmat sa se prezinte echipe din USA, Romania, Moldova si Bulgaria, dar COVID-19 a mutat concursul full online. |
Am inceput programarea competitiva in liceu. Cea mai folosita platforma a fost Infoarena. In prezent student, am fost si sunt implicat in organizarea de concursuri marca "FMI No Stress" cu sute de participanti din toata tara, editia din 2020 avand un numar record de 256 concurenti. De altfel, contribui si la postarea de probleme, cu precadere in interesul Universitatii din Bucuresti.
|
Inca din gimnaziu am inceput sa particip la diverse concursuri si olimpiade. Rezultate de notat am obtinut in chimie, unde m-am calificat la nationalele din Oradea si Bacau, dar mai ales in informatica unde am obtinut 3 medalii in Brasov, Constanta si Suceava.
Alte premii sau distinctii pot fi gasite la sectiunea "About me", Curriculum Vitae (CV-ul). |
Am fost implicat in proiecte organizate de Scout Society, atat ca voluntar cat si ca participant. Proiectele au avut ca teme: economia, migratia si teme din sociologie, psihologie si integrare. Acestea s-au desfasurat atat in Romania cat si in strainatate (Croatia, Italia), toate adunand participanti internationali.
|
In timpul liceului am avut sansa sa particip la 2 tabere internationale in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept, ca voluntar. Am avut ocazia sa schimb idei cu oameni de o calitate umana inalta de pe 3 continente.
|
Chiar daca e doar o tabara din 2018, vreau sa mentionez ESU pentru ca am legat prietenii foarte puternice si am cunoscut oameni pe care in ultimii ani m-am putut baza. Tabara a fost organizata de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si a avut 3 ramuri: electrotehnica, mecanica si arhitectura. Am fost, de altfel, si unul dintre cei 4 (din cei aprox 200 participanti) "justitiari" moderatori al stirilor ESU.
|
Altele de mentionat:
- tabara organizata de Politehnica din Bucuresti - taberele din Iasi si Cluj pe tema jurnalismului - tabara francofona din Buzau - cursuri de arhitectura - antrenamente in fotbal, baschet, dans modern si kickboxing - in ultima vreme ma pasioneaza nutritia si sportul de tip calistenic (cu greutatea corpului) |